table { border-collapse: collapse; } table, th, td { border: 1px solid black; }

Aansprakelijkheid
De makers van deze website besteden de uiterste zorg aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de website en van de gegevens daarop. Desondanks kunnen onjuistheden voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte gegevens, noch voor schade door problemen, veroorzaakt door of gepaard gaande met het verspreiden van informatie via het internet of door technische storingen.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. verbouwlening.com kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Privacy
Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Auteursrechten / Copyright
Mocht u informatie, afbeeldingen, etc. op deze website aantreffen waarvan u eigenaar bent, mailt u dan naar info (at) rente-informatie.nl om de informatie te laten verwijderen.

Top